Bokningsvillkor En bokning med Fotokurser Stockholm är bindande från och med genomförd betalning om inget annat anges. Fotokurser Stockholm har rätt att ställa in en kurs vid för få deltagare, om så är fallet erhålls full återbetalning.


Vid distanskurs via zoom har du rätt till full återbetalning vid avbokning 4 dagar innan kursstart.


Vid kurser som är längre än 3 timmar har du rätt till full återbetalning vid avbokning 1 vecka innan kursstart.  


COVID-19 info: För nuvarande betalar du alla utomhuskurser på plats i samband med kursen - Det är för att du lätt ska kunna avboka vid symptom eller nya restriktioner. Undantag är workshops som sträcker sig över flera dygn. 


Integritetspolicy


Syftet med denna integritetspolicy är att beskriva hur vi samlar in, lagrar och använder oss av dina personuppgifterVem är ansvarig för att dina personuppgifterna hanteras?

Fotokurser Stockholm, Jonathan Stenvall är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras.

Kontakt: Tel 072 164 2780 Mejl info@fotokurserstockholm.seVarför samlar vi in dina personuppgifter och hur använder vi oss av dem?

Fotokurser Stockholm samlar in dina personuppgifter för att kunna leverera dem kurser, workshops eller övriga tjänster som vi erbjuder. Dina uppgifter används för att dela information, betalningsbekräftelse och kursöversikt till dig som bokat någon av våra tjänster.Hur länge lagras dina personuppgifter hos oss

Fotokurser Stockholm sparar dina uppgifter så länge det finns en relevant kundrelation. Efter avslutad kundrelation kommer dina personuppgifter raderas.Dina rättigheter som kund

Som kund har du alltid rätt att få information om vilka uppgifter vi har lagrat om dig samt möjlighet att korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du har alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke för användningen av dina personuppgifter.