Bokningsvillkor


En bokning med Fotokurser Stockholm är bindande från och med genomförd betalning om inget annat anges. Fotokurser Stockholm har rätt att ställa in en kurs vid för få deltagare eller svårt väder, om så är fallet erhålls full återbetalning om inget annat nämns.Avbokning/Ombokning: Vid förhinder / Sjukdom vid en fotovandring (2-3h) får du ett värdekort på kursens värde som du kan använda för att boka andra kurser eller nästa kurstillfälle.Du har alltid rätt till fri avbokning med full återbetalning senast 1 vecka innan kursstart vid alla våra Fotovandringar (2-3h). På längre kurser och workshops krävs det att du avbokar 3 veckor innan kursstart för full återbetalning om inget annat anges.


Våra presentkort är inte återbetalningsbara.


Vid distanskurs via zoom har du rätt till full återbetalning vid avbokning 7 dagar innan kursstart.IntegritetspolicySyftet med denna integritetspolicy är att beskriva hur vi samlar in, lagrar och använder oss av dina personuppgifter


Vem är ansvarig för att dina personuppgifterna hanteras?

Fotokurser Stockholm, Jonathan Stenvall är ansvarig för att dina personuppgifter hanteras.

Kontakt: Tel 072 164 2780 Mejl info@fotokurserstockholm.se


Varför samlar vi in dina personuppgifter och hur använder vi oss av dem?

Fotokurser Stockholm samlar in dina personuppgifter för att kunna leverera dem kurser, workshops eller övriga tjänster som vi erbjuder. Dina uppgifter används för att dela information, betalningsbekräftelse och kursöversikt till dig som bokat någon av våra tjänster.


Hur länge lagras dina personuppgifter hos oss?

Fotokurser Stockholm sparar dina uppgifter så länge det finns en relevant kundrelation. Efter avslutad kundrelation kommer dina personuppgifter raderas.


Dina rättigheter som kund

Som kund har du alltid rätt att få information om vilka uppgifter vi har lagrat om dig samt möjlighet att korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du har alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke för användningen av dina personuppgifter.