Ovanliga orkideer och röda klippor på Väddö


I Roslagens famn skiljt från fastlandet av en smal kanal ligger Väddö, en av landets största öar och ett sommarparadis med röda granitklippor, kalkrika skogar och idyllisk kulturmark.


Under ett försommardygn upptäcker vi ovanliga orkidéer, kala klippor färgade av röd granit och en gömd pärla där den ovanliga orkidén Guckusko växer i stora mängder. Vi avslutar med lunch och gemensam bildvisning på vårt boende på en mysig gård på södra Väddö.


Workshop

Under vår tid på ön kommer vi lära oss mer om både macro och landskapsfotografi genom teori och praktiska övningar i fält. Vårt fokus kommer att ligga på individuell utveckling och hur du kan ta din fotografering till nästa nivå. Under söndagen kommer du få hjälp och stöd med bildredigering samt tips och trix i Adobe Photoshop och Lightroom. Vi kommer avsluta vårt tid tillsammans med en gemensam bildgenomgång och feedbacksession. 


Väddö

Ön Väddö är en av Sveriges största öar och ligger ca 1.5 timmar norr om Stockholm, ön har en oskyddad kustlinje mot Ålands hav som har formats av naturens krafter. Här finner vi också den spektakulära ''Ålands'' graniten som färgar kustremsan rödaktig. Vårt boende ligger på Salnö på södra delen av ön.


Guckosko

Den ovanliga orkidén Guckusko har i detta område ett av landets största bestånd och vi kommer med hög sannolikhet få se och fotografera orkidén som skiljer sig mycket från landets andra orkidéer. Vi kommer få lära oss olika kreativa tekniker för att fånga den ståtliga växten på bild.


Workshopen innehåller bland annat



  • Väddös smultronställen 
  • Den ovanliga Orkideen Guckosko i stora mängder 
  • Workshop där du får lära dig mer om landskapsfotografering 

  • Väddös röda granitklippor 
  • Gyllene timmen och blå timmen
  • Utnyttja kvällsljuset i dina bilder 
  • Bildsamtal och feedback
  • Tips, trix och feedback från professionell
    fotograf 

Icke-bindande Intresseanmälan

 
 
 
 
 
P7150656
P6130837
P7150672
P7050283
P7200954
P7200982
P7150674
P7150676